En aquesta pàgina s’haurien de carregar les noticies

Cardedeu estrena la fira ‘De pagès a plaça!’

Cardedeu estrena la fira ‘De pagès a plaça!’

La plaça de Sant Joan a Cardedeu acollirà 'De pagès a plaça!' cada dissabte al matí, amb parades locals de productes ecològics, activitats de concienciació de consum responsable i concerts vermuts. Aquest mercat de pagès l'ha impulsat l'ajuntament en col·laboració amb...

IV edició del curs anual de facilitació de grups

IV edició del curs anual de facilitació de grups

Fil a l'Agulla organitza la quarta edició del curs anual de facilitació de grups, una formació centrada en desenvolupar habilitats i metahabilitats per a la facilitació de grups des de la perspectiva fenomenològica del Treball de Processos (o psicologia orientada a...

Article en premsa sobre la comercialització local

Article en premsa sobre la comercialització local

Us fem arribar un article que s'ha publicat a El País sobre la comercialització local d'aliments en el que el Dani López ha col·laborat. Esperem que sigui del vostre interès: http://elpais.com/elpais/2016/06/15/planeta_futuro/1465987228_123818.htm

Llaurant Barcelona llença el seu web

Llaurant Barcelona llença el seu web

www.llaurantbarcelona.info Un espai on trobareu informació sobre el procés de Llaurant Barcelona i un bon recull de recursos sobre polítiques alimentàries. Que aprofiti! QUI SOM? La responsabilitat política de les grans ciutats en la conformació i modificació dels...

Procediment i dates:
Inscripció i matriculació: del 15 de febrer de 2025 al 14 de gener de 2026

Coordinació:
Josep Espluga (IGOP-ARAG-UAB), Laura Calvet (Institut Metròpoli-UAB), Marina Di Masso (Càtedra d’Agroecologia-UVic), Carlos Delclos Gomez-Moran (IGOP-UAB), Rosa Binimelis (Arran de terra SCCL) i Ana Pardo (Arran de terra SCCL).

Direcció:
Josep Espluga (IGOP-ARAG-UAB) i Victòria Reyes (ICTA-UAB).