Testimonis

Estàs pensant en cursar el Diploma? Vols saber què n’opinen les persones que ja l’han cursat? Mira i remena entre els diferents testimonis d’alumnat que ha passat pel postgrau en les diferents edicions i que és un reflex de la diversitat dels i les estudiants del curs!

Descarrega la memòria del postgrau de la III edició. Curs 2016-2017

annalisa

Annalisa Giocoli, Barcelona (Catalunya)

El que més m’ha agradat ha estat conèixer gent de diferents perfils, obrir el meu horitzó, el meu coneixement sobre disciplines que coneixia de manera una mica superficial. Sobretot perquè m’ha ajudat a desencadenar diferents coses en el meu àmbit de treball, m’ha donat més força, més arguments per defensar alguns elements que jo penso que són importants.”

f1

Roger Soler, Mataró (Catalunya)

“El postgrau ha complert totalment les meves expectatives perquè m’ha donat uns nous elements metodològics amb els que treballar, molt encarats a la seva aplicació pràctica, i també una informació teòrica que completa la part pràctica.”

iratxe

Iratxe Arriola, Ea (Euskalerria)

“El que més m’ha agradat és la il·lusió i la vocació amb la qual s’ha preparat tot el procés d’ensenyament del postgrau de DLAe. Això s’ha transmès durant tot el temps i t’il·lusiona, et contagia.

anna g

Anna Gomar, Gandia (València)

“M’ha agradat conèixer gent diferent d’altres parts de l’Estat espanyol i fins i tot països, què estant fent en els seus territoris, i l’acompanyament i el bagatge teòric que t’empodera per seguir treballant.”

paula

Paula Llaurador, Reus (Catalunya)

“La dinamització local agroecològica m’obre portes per poder treballar en el meu territori. Crec que és un espai potent, ja que té certes mancances i oportunitats on s’hi pot treballar des d’aquest enfoc.”

carme

Carme Garrido, Granollers (Catalunya)

“El Postgrau m’ha aportat molts coneixements. Jo tracto amb tècnics, amb productors, amb experts, i notava que hi havia temes que em sonaven, però que jo no podia opinar o no podia fer. I el postgrau m’ha donat taules per poder proposar feines que puc fer, experiències. I a l’hora de decidir, ho faig amb més seguretat.”

josep

Josep Manuel Pérez, L’Horta (València)

“Es fa des d’una perspectiva que comparteixo, de la Sobirania Alimentària l’Agroecologia i l’Economia Alternativa Social i Solidària. És molt pràctic i t’aporta moltes ferramentes pel dia a dia.”

carmen m

Carmen Martínez, Albacete (Castilla La Mancha)

M’emporto el contacte amb diferents persones i adonar-nos que no estem soles ni boges, com deia una companya: hi ha molta gent que estem en la mateixa sintonia.”

anna c

Anna Casanoves, Barcelona (Catalunya)

“El Postgrau m’ha aportat continguts específics que m’aniran molt bé en el dia a dia, eines per dur a terme diferents tasques i tallers que hem començat a fer, i conèixer a gent de diferents parts de Catalunya i d’Espanya, que són contactes molt valuosos.”

iñaki

Iñaki Urkixo, Llodio (Euskalerria)

“La experiencia ha sido muy positiva. Tanto de la información nueva que se ha dado en las lecturas como las opiniones de otras personas del posgrado durante los foros y los fines de semana.”