Fem difusió del ….
IV Seminari d’Experiències en Circuits Curts de Comercialització per a l’Agricultura Ecològica.
Transformació artesanal i petita indústria agroalimentària sostenible en el medi rural
Tarancón (Conca), del 16 al 18 d’octubre
Ecologistes en Acció organitza a Tarancón (Conca), del 16 al 18 d’octubre, el IV Seminari d’Experiències en Circuits Curts de Comercialització per a l’Agricultura Ecològica, centrat enguany en la “transformació artesanal i petita indústria agroalimentària sostenible en el medi rural”. Un tema de vital importància per al qual comptarem amb especialistes, productors i persones destacades en diferents àmbits, que ajuden a donar a conèixer i impulsar aquest tipus d’iniciatives.
Farem diverses taules rodones amb les següents temàtiques:
- “Diagnòstic de la situació actual de la transformació ecològica”
- “Polítiques públiques per al foment de la indústria alimentària ecològica a Espanya. Quines barreres i limitacions ofereix l’actual normativa i de quina manera poden superar-se”
- “Experiències en primera persona: La indústria alimentària ecològica des de la perspectiva del productor”
- “El futur de la comarca de Villar de Cañas des d’una perspectiva agroecològica: llocs de treball verds i experiències de desenvolupament en espais protegits com a alternativa a l’ATC”
També es realitzaran grups de treball, dividits en sectors productius amb representants d’empreses i organitzacions de cada sector, treballant diferents aspectes de la indústria (productiu, ambiental, econòmic, legal, higienicosanitari…)
I. Productes lactis
II. Begudes
III. Conserves
IV. Pa i rebosteria
V. Productes carnis
Hi haurà tant servei de guarderia durant tot el cap de setmana, com a oportunitats per a la venda directa de productor@s.
Contacte: jornadastransformacion.ea.cu@gmail.com