En aquesta pàgina s’haurien de carregar les noticies

Cardedeu estreno la feria 'De campesino a plaza!’

Cardedeu estreno la feria 'De campesino a plaza!’

La plaça de Sant Joan a Cardedeu acollirà 'De pagès a plaça!' cada dissabte al matí, con paradas locales de productos ecológicos, actividades de concienciación de consumo responsable y conciertos vermuts. Aquest mercat de pagès l'ha impulsat l'ajuntament en col·laboració amb...

IV edición del curso anual de facilitación de grupos

IV edición del curso anual de facilitación de grupos

Fil a l'Agulla organitza la quarta edició del curs anual de facilitació de grups, una formació centrada en desenvolupar habilitats i metahabilitats per a la facilitació de grups des de la perspectiva fenomenològica del Treball de Processos (o psicologia orientada a...

Artículo en prensa sobre la comercialización local

Artículo en prensa sobre la comercialización local

Us fem arribar un article que s'ha publicat a El País sobre la comercialització local d'aliments en el que el Dani López ha col·laborat. Esperem que sigui del vostre interès: http://elpais.com/elpais/2016/06/15/planeta_futuro/1465987228_123818.htm

Labrando Barcelona lanza su web

Labrando Barcelona lanza su web

www.llaurantbarcelona.info Un espacio donde encontraréis información sobre el proceso de Llaurant Barcelona y una buena selección de recursos sobre políticas alimentarias. Que aproveche! QUIENES SOMOS? La responsabilidad política de las grandes ciudades en la conformación y modificación de los ...

Procedimiento y fechas:
Registro y registro: del 15 de febrero de 2025 al 14 de enero de 2026

Coordinación:
Josep Espluga (IGOP-ARAG-UAB), Laura Calvet (Instituto Territorio metropolitano-UAB), Marina Di Masso (Cátedra de Agroecología-UVic), Carlos Delclos Gomez-Moran, Rosa binimelis (Arran SCCL) y Ana Pardo (Arran SCCL).

Dirección:
Josep Espluga (IGOP-ARAG-UAB) y Victoria Reyes (ICTA-UAB).