Sessions presencials

Els tres caps de setmana presencials de la I Edició del Postgrau han estat:

Jornada-IGOP-2014-15

CAP DE SETMANA ÀREA METROPOLITANA. Visita a projectes que es desenvolupen a la Regió Metropolitana de Barcelona, amb un marcat caràcter periurbà: Projecte de Dinamització Agrària i Promoció de l’agricultura ecològica a l’Espai Rural de Gallecs (Mollet; Vallès Oriental); i Projecte de Reactivació Agrària de Palou (Granollers, Vallès Oriental).

imatge mostra DLAe

CAP DE SETMANA COMARQUES CENTRALS (Barcelona). Visita al Viver Professional de l’Escola Agrària de Manresa per a l’acompanyament a la incorporació de nova pagesia agroecològica al sector de l’horticultura ecològica (Manresa, Barcelona); i projecte “Ecollavors, Centre de Conservació de la biodiversitat cultivada”, de recuperació i revalorització de varietats agrícoles tradicionals (Manresa, Barcelona).

DSC_0155

CAP DE SETMANA ALS PIRINEUS DE LLEIDA. Visita de projectes en comarques de muntanya (Pallars Sobirà i Pallars Jussà, Lleida): Projecte Grípia (Escola de Pastors i Obrador Xisqueta) de promoció del relleu generacional i la viabilitat de la ramaderia extensiva, i de dignificació de l’ofici de pastor/a (Rialp, Pallars Sobirà); i projecte “Al teu Gust”, de posada en valor dels productes agroalimentaris locals de la zona i de vinculació de productors/es locals amb els sectors del comerç i la restauració (Tremp, Pallars Jussà).