Sessions presencials

Les sessions presencials del postgrau es divideixen en tres caps de setmana al llarg del curs, els mesos de gener, març i maig. En les sessions es combinen  visites a experiències referents i la posada en pràctica dels continguts i les metodologies participatives que es treballen en el material docent. A més, són un espai de relació entre els estudiants i també amb l’equip coordinador:

Descarrega la memòria del postgrau de la III edició. Curs 2016-2017

Jornada-IGOP-2014-15

ÀREA METROPOLITANA. Visita al Parc Agrari del Baix Llobregat, i a iniciatives productives del territori, per conèixer experiències de gestió i de producció agrària en zones perirubanes (El Prat de Llobregat, Baix Llobregat).

imatge mostra DLAe

COMARQUES CENTRALS. Visita a la seu de l’Escola Agrària de Manresa i al projecte “Esporus, Centre de Conservació de la biodiversitat cultivada”, de recuperació i revalorització de varietats agrícoles tradicionals (Manresa, Barcelona).

DSC_0155

PIRINEUS DE LLEIDA. Visita de projectes en comarques de muntanya (Pallars Sobirà i Pallars Jussà, Lleida): Escola de Pastors, de promoció del relleu generacional i la viabilitat de la ramaderia extensiva, i de dignificació de l’ofici de pastor/a (Rialp, Pallars Sobirà); i projecte “Al teu Gust”, de posada en valor dels productes agroalimentaris locals de la zona i de vinculació de productors/es locals amb els sectors del comerç i la restauració (Tremp, Pallars Jussà).