Programa Jornada SASAL_DIVERCROP(1)
El Grup de Recerca en Arquitectura, Urbanisme i Sostenibilitat (Giau + S) i el Departament d’Urbanística i Ordenació del Territori de l’Escola d’Arquitectura, Universitat Politècnica de Madrid (UPM) us convidem a les:

Jornades tècniques

que se celebraran els dies 23 y 24 de maig de 2018 a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Madrid; Sala de Graus B – Ventura Rodríguez

Aquestes jornades es realitzen en el marc del projecte europeu ARIMnet2 DIVERCROP – dinàmiques territorials a diferents escales a la conca mediterrània com a indicador rellevant de biodiversitat i de sistemes alimentaris locals-.

L’estudi de cas espanyol se centra en la Comunitat de Madrid, i té com a objectiu analitzar el potencial de reconnectar la producció agrària amb els mercats locals i les condicions de context que la facilitarien. Per a això es presentaran els resultats parcials, així com experiències que diferents administracions tenen ja en marxa, i es desenvoluparan una sèrie de taules de treball al voltant de tres eixos bàsics tal com planteja el PDR: Formació i innovació en el sector agrícola, Conservació del territori i biodiversitat i Foment del consum local i canals curts de comercialització.

Les jornades es divideixen en tres blocs:

- Dimecres 23. 16.30-20.30. Territoris en transició cap a sistemes alimentaris locals. Realitats i perspectives en la Comunitat de Madrid

- Dijous 24. 10.00-14.30. Trobada entre polítiques municipals i autonòmiques.

- Dijous 24. 16.00-19.00. Aprenent d’altres territoris

L’aforament és limitat. Inscripció prèvia a: Accés al formulari

Más información: http://www2.aq.upm.es/Departamentos/Urbanismo/blogs/paec-sp/es/jornadas-sector-agrario-syal/

m.simon@upm.es