Des del Comissariat de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible-València 2017 (Ajuntament de València), l’Ajuntament de Saragossa i la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia tenim el plaer de convidar-vos les Jornades “Societat Civil, Alimentació i Ciutats Sostenibles”, que se celebren els dies 15 i 16 de setembre de 2017 a València, al Palau de l’Exposició, al carrer Galícia, 1.

La intenció de les jornades és enfortir els processos i eines de governança alimentària participativa i per a la sostenibilitat, des del paper protagonista de la societat civil juntament amb la resta d’actors del sistema alimentari en cada territori. Per això, el programa combina moments de reunions de treball de Xarxes i organitzacions socials, tallers col·lectius de reflexió sobre governança alimentària, ponències i microponències sobre projectes pràctics empresos des del protagonisme social, així com espais oberts per a l’intercanvi i l’enxarxament.

Per enviar propostes de comunicacions o pòsters serà necessari enviar un correu electrònic a l’adreça cimerasocialvlc2017@gmail.com, abans del 28 de juliol. En aquest missatge s’inclourà el títol de l’aportació, un resum de 10 línies del projecte a presentar, si pretén presentar pòster, comunicació o tots dos, i l’organització responsable. Les comunicacions o pòsters definitius s’hauran de lliurar abans del 8 de setembre.

En ocasió d’aquestes jornades, el dia 14 de setembre se celebrarà una reunió de treball de la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia, en què les ciutats i les organitzacions socials que les acompanyen avançaran en la conformació d’aquesta Xarxa.

Fes clic aquí per fer la inscripció a l’esdeveniment

Més informació: