Barcelona, 13 de desembre de 17h a 20h

Jornada PATT (veure programa)

Actualment a Catalunya existeix un creixent volum d’experiències de menjadors escolars ecològics, uns projectes que aposten per la millora de la nutrició infantil i per la sostenibilitat ambiental i social, sovint acompanyades d’innovadores iniciatives pedagògiques en uns espais i temps tradicionalment no docents, com el pati o el menjador.

Amb aquesta jornada volem visibilitzar els punts forts i els obstacles d’aquestes experiències, així com les potencialitats de les noves tendències d’agroecologia escolar, que procuren anar més enllà de la simple compra d’aliments ecològics i dotar els centres educatius d’un projecte pedagògic i alimentari engrescador des d’una òptica agroecològica, de sostenibilitat i de transformació social.

Aquesta jornada tècnica es realitza en el marc de la V Edició del Postgrau en Dinamització Local Agroecològica de la UAB (gener – juny 2019), i va adreçada a personal tècnic d’institucions i entitats que treballen en els àmbits escolars, agroalimentari i del desenvolupament local.

Lloc de realització

Casal de Joves Palau Alòs. Carrer de Sant Pere Més Baix, 55. BARCELONA

Inscripcions

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través d’aquest enllaç: http://ves.cat/enV9. Contacte: Ariadna Pomar León (Tel: 665 123 889 – A/e: ariadna@arrandeterra.org)

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: http://ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

Organitza
Diplomatura de Postgrau en Dinamització Local Agroecològica (IGOP-ICTA/UAB).

Col·labora
Grup Gresc@. Grup de Recerca en Educació per la Sostenibilitat, Escola i Comunitat
Arran de terra