Per quart any consecutiu des Xarxa TERRAE i SEAE organitzen aquest IV Simposi Ibèric d’Agroecologia i Municipalisme. Després de l’itinerari de Lugo a Almagro i d’Almagro a Cantàbria, en aquesta ocasió la celebració es a Carcaboso (Càceres), durant els dies 1 i 2 de desembre. Aquest esdeveniment ja consolidat com una de les activitats anuals de Xarxa TERRAE és una excel·lent ocasió per aprofundir i avançar en els reptes i qüestions que sorgeixen des del disseny i posada en marxa de projectes agroecològics als municipis. En aquesta ocasió la temàtica central l’hem titulat “L’accés a la terra i els reptes de la repoblació rural”. No obstant això com fins ara el Simposi recollirà diferents propostes sorgides des dels municipis sobre quatre panells:

● P.1- El repte de la repoblació rural en clau agroecològica.
● P.2- L’accés a la terra, aspectes normatius i aprofitaments.
● P.3- Emprenedoria i finançament d’iniciatives agroecològiques.
● P.4- Identitats i confiances en els cicles agroecològics.

El més important en aquest moment és anar reservant les dates de participació i sobretot enviar-nos les comunicacions i / o panells pòster com altres anys per articular el ric intercanvi que realitzem. Els terminis límits establerts són:
- Lliurament resum: 17 nov.
- Comunicació acceptació: novembre 21.
- Lliurament comunicació completa: 28 de novembre.

Teniu tota la informació disponible en el següent enllaç:
http://www.tierrasagroecologicas.es/el-acceso-a-la-tierra-y-los-retos-de-repoblacion-rural-iv-simposio-iberico-de-agroecologia-y-municipalismo/